Rotterdam

Ervaren in organiseren.

ZEP010 een nieuw netwerk rijker

Vanaf maandag 19 maart 2018 ben ik weer een netwerk rijker. Tijdens de kick-off van ZEP010 hoorde ik het mooie verhaal van Michèle Sparreboom en Yaron Loman. Ik sprak mensen die ik nog nooit eerder ontmoet had en wat bleek? We hadden al direct linkjes door het kennen van gezamenlijke mensen. De wereld is toch echt klein en zeker deze wereldstad. Ik ging er onbevangen in, van ‘ik ben benieuwd’ en vertel mij maar mooie dingen op deze koude maandagmorgen. Kende ik er mensen? Nee, behalve Michele. Is het dan spannend om die deur binnen te stappen? Nee, uit mijn eigen netwerken weet ik dat er altijd mensen zijn waar je een gesprek mee kunt beginnen. En zeker als het allemaal mensen zijn die in hetzelfde beroep zitten èn de intentie hebben om iets gezamenlijks neer te zetten.

 Michèle Sparreboom

ZEP010 zet zich in voor de zzp-professionals uit de evenementenbranche. Behalve het verhaal van Michele waren ook drie van haar sprekers uit ‘Hart in de Fik’ aanwezig. Mooi om die weer te zien. Ook het verhaal van Yaron Loman gaf de nodige lachsalvo’s. Zou hij echt over twee weken zijn sleutel van zijn droomhuis krijgen? Ik geloof het graag en ben ondertussen aan het bedenken waar ik over 2 of 5 jaar wil zijn. Wat vind ik succes? Succes is voor iedereen anders.


Nu is het succes gericht op de bruiloften, daar ligt mijn focus. De acquisitie voor het binnenhalen van nieuwe evenementen-opdrachten is op een laag pitje. Ideeën zijn er wel, voor in 2020 (juist ja die twee jaar). Tijd genoeg om te dromen over mijn invulling van succes en handen uit de mouwen te steken.


ZEP010, Ik kijk uit naar kruisbestuivingen, inspiratie en een klankbord. Ik ben benieuwd wat jullie succes vinden, waar je hart van in de fik gaat en wat jullie dromen zijn.

Blog

Met enige regelmaat zal ik bijhouden waar ik zo onder andere mee bezig ben. Klik op het blauwe gedeelte lees meer en je komt bij de tekst.