Rotterdam

Ervaren in organiseren.

The Happy Profit Night

The Happy Profit, op een andere manier naar je organisatie kijken en actief bezig zijn met het bereiken van allerlei positieve doelen. 

Aan tafel hebben we Herman Toch. In het roemruchte Blue City, het voormalige Tropicana, aan de Maasboulevard in Rotterdam. Een prachtige ruimte die ook geschikt is voor het gezelschap van 50 personen. Veel Dam'mers zijn deze avond aanwezig, net als leden van ZZPRO en enkele 'losse' gasten. Na een lezing van ongeveer 45 minuten is er een pauze. De gasten kunnen een tas kopen bij Heleen van Zantvoort van Recover of een boek of foto bij Jan Abrahim Vos. 

Na de pauze volgt het interactieve deel waarbij Heleen van Zantvoort, Dennis Last en Harry te Riele in gesprek gaan met Herman Toch. 

Wat ik er zelf vooral van geleerd heb, is dat je je niet moet richten op de zeuren maar vooral op de mensen die je positief bejegenen. Zij kunnen jouw ambassadeur worden omdat ze blij met je zijn. Hij heeft nog veel meer aangegeven en het is nog wachten op de bijbehorende slides.

www.rotter-dam.nl

Blog

Met enige regelmaat zal ik bijhouden waar ik zo onder andere mee bezig ben. Klik op het blauwe gedeelte lees meer en je komt bij de tekst.