Rotterdam

Ervaren in organiseren.

Af en toe zelf een event

Skutjes Silen Holland mei 2016

Sinds kort is ZZPRO aangesloten bij het MKB Rotterdam om de belangen van de zzp'ers nog meer te behartigen. MKB heeft een stortvloed aan events. Veel lukken niet, sommigen zijn te leuk om te laten gaan. Daarom waren Noeky Karreman van Karreman 010 en Bert van Leeuwen, advocatenkantoor van Leeuwen en ik aanwezig tijdens het Skutjes Silen Holland op de Kralingse Plas mei 2016 aanwezig. We werden ontvangen met een lunch, verzorgd door Bon Bon Partyservice. 

Na een welkomstwoord door de voorzitter van het MKB Rotterdam zijn er drie zeilers aan het woord. Ze hebben allerlei voorwerpen in een koffer, die omstanders er om beurten uit halen. Hier vertellen de zeilers hun verhaal bij. Van bijna-overwinningen bij de Olympische Spelen tot heel-hard-voor-gewerkte zilveren medailles bij het zeilen. 

Voor mij was het leuk om mee te maken, om eens te zien hoe anderen hun event aanpakken. Wat ze doen met aankleding, sfeer maken, ontvangst, registratie, no-show etc. Want ook zo blijf je scherp als event organisator. Ook gesproken met de nieuwe accountmanager van Bon Bon, een oude bekende van mij en de eigenaar. Hij vond het op zijn beurt leuk om te horen dat ik de oude Bon Bon nog kende, van toen het in de dansstudio van zijn moeder zat aan de Plantageweg in Alblasserdam. 

's Avonds een borrel bij ZZPRO, locatie Rebelz. Ook een mooie locatie met een boodschap; help vrouwen op weg die uit detentie komen en weer in de arbeidsmarkt terecht willen komen. 

Nu bezig met de voorbereidingen voor alle events van ZZPRO; 21 juni midzomer-avond varen op de Plas, 24 juni reunie ontbijt waarbij net vandaag de locatie is geannuleerd door de locatie zelf, 28 juni bbq met nog 3 andere netwerken, 9 juli het jaarfeest van Dam waar echt nog het nodige aan moet gebeuren.. En natuurlijk het lanceren van m'n eigen nieuwe website Weddingplanner Rotterdam. Het verwerken van de bedrijfsfilm op alle kanalen en het uitzoeken van de mooiste foto's van het bruidspaar van 14 mei. Kortom, never a dull moment! 


Blog

Met enige regelmaat zal ik bijhouden waar ik zo onder andere mee bezig ben. Klik op het blauwe gedeelte lees meer en je komt bij de tekst.